BAİBÜ Dijital Kart Dağıtımı Yapılacak Yerler

06 Ekim 2021 Çarşamba

Üniversitemiz ile Halk Bankası arasında yapılan protokol gereği bina girişleri, yemekhane, kütüphane vb.  hizmetlerde kullanılacak  dijital  kartların  dağıtımına  11.10.2021  tarihinden  itibaren başlanacaktır.

Yaklaşık 2 hafta açık kalacak stantlardan henüz kartlarını teslim almayan akademik ve idari personel ile öğrenciler kartlarını teslim alabileceklerdir. Söz konusu dağıtım kapsamında, aşağıdaki tabloda gösterilen “Dağıtım Planına” uygun olarak ilgili tarihten itibaren biriminizde kurulacak stantlardan kartlarınızı teslim alabilirsiniz. Listede ismi olmayan idari birimler kartlarını Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığında kurulan stanttan teslim alacaklardır.

Önemli Not: Kart teslim alma süresinin kısaltılması amacıyla personel ve öğrencilerimizin yanlarında   KİMLİK fotokopisi bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Rektörlüğe bağlı diğer idari birimlerde görevli personel kartlarını SKS Daire Başkanlığından alacaktır.

Tabloyu pdf olarak görmek için tıklayınız.

Fakülte Adı Stand Yeri 11.10.2021 12.10.2021 13.10.2021 14.10.2021 15.10.2021 18.10.2021 19.10.2021 20.10.2021 21.10.2021 22.10.2021
Bolu Meslek Yüksekokulu Bolu Meslek Yüksekokulu X X X X X X X X X X
Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu X X X X X X X X X X
Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Yemekhane (zemin kat) X X X X X X X X X X