Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi web sayfalarını yenileyerek tanıtım ve iletişimini güçlendiriyor

18 Ocak 2024 Perşembe

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi web sayfalarını yenilemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Üniversitemizin çeşitli birimlerinden personele yönelik eğitim düzenlendi.

09-18 Ocak 2024 tarihleri arasında Ziraat Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında gerçekleştirilen eğitimde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarımı ve Geliştirme Birimi personeli Çözümleyici Gülay Eren ve Öğr. Gör. Dr. Fatma Demirezen Yağmur tarafından eğitim verildi.

Eğitimde, web sayfasının yenilenmesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bu çalışmalar arasında, web sayfasının tasarımı, içerik girişi ve güncellenmesi, arama motoru optimizasyonu (SEO), sosyal medya entegrasyonu ve güvenlik gibi konulara yer verildi.