Kampüs alanını ziyaret eden misafirler için WIFI

17 Ocak 2020

Üniversitemiz merkez ve ilçe kampüslerinde ücretsiz olarak sunulan kablosuz ağ hizmetlerinin daha erişilebilir olması amacıyla eduroam kablosuz ağ yayınının yanı sıra baibu-wifi kablosuz ağ yayını da yapılmaktadır. baibu-wifi ağına bağlanmak için üniversitemiz personel ve öğrencilerinin e-posta hesapları ve parolaları ile erişimi sağlanmıştır. Kampüs alanını ziyaret eden misafirler ise baibu-wifi ağından “misafir olarak giriş yap” seçeneğini kullanarak cep telefonlarına SMS olarak alacakları parola ile erişimleri mümkün olacaktır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak üniversitemizin tüm personel ve öğrencilerine daha kaliteli ve kullanışlı hizmetler sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 14030 Gölköy / BOLU
  • Tel: +90 374 253 45 10 Fax: +90 374 253 45 26
  • EPosta: bidbibu.edu.tr